Перейти к содержимому

 

Форумга катталгандан кийин,почтаңызга билдирүү барбаса,админ толук каттоодон өткөрүп коет,cуроолор болсо бул дарекке кайрылыңыз жардам берет --> kiggas90@mail.ru , diorokg@gmail.com

Нукура кыргыз тамактар.


  • Жооп жазыш үчүн катталыңыз
Темадагы билдирүүлөр: 21

#1 OFFLINE   Janylka

Janylka

    Мега Форумчу

  • Форумчулар

  • 1 702 билдирүү
  • 88 Рахмат
  • Жашы:26
    • Аракети: 12 Авг 2018 21:00
    • Шаары -Убактылуу жашоо

    Жазылган 04 Октябрь 2013 - 10:48

    Озубуздун улуттук тамактарыбыз жонундо жазалы, кандай тамактар кирет? Мумкун унутта калды кээ бири айта кетсениздер, мумкун болсо озгочолугун, рецептерин жазсаныздар.

    Азыркы учурда сөздүн баасы жок.. Ошондуктан баарына эле ишене бериштин кереги жок...


    #2 OFFLINE   Janylka

    Janylka

      Мега Форумчу

    • Форумчулар

    • 1 702 билдирүү
    • 88 Рахмат
  • Жашы:26
    • Аракети: 12 Авг 2018 21:00
    • Шаары -Убактылуу жашоо

    Жазылган 04 Октябрь 2013 - 10:49

    1. Бешбармак
    2. Шорпо
    3. Манты
    4. Чучук, казы карта..дагы.?

    Азыркы учурда сөздүн баасы жок.. Ошондуктан баарына эле ишене бериштин кереги жок...


    #3 OFFLINE   Тимоха

    Тимоха

      Нукурачы

    • Форумчулар

    • 2 240 билдирүү
    • 706 Рахмат
  • Жашы:34
    • Аракети: 02 Окт 2018 08:36
    • Шаары -г. Ишинболбогонский

    Жазылган 04 Октябрь 2013 - 19:17

    Манты биздики эмес да?! :)
    Наадандык кылбай биздин элибизге,
    Нукура кыргыз тилде сүйлөйлүчү,
    Намысты туу кылып көкүрөккө,
    Нукура форуму менен гүлдөйлүчү.

    #4 OFFLINE   Тимоха

    Тимоха

      Нукурачы

    • Форумчулар

    • 2 240 билдирүү
    • 706 Рахмат
  • Жашы:34
    • Аракети: 02 Окт 2018 08:36
    • Шаары -г. Ишинболбогонский

    Жазылган 04 Октябрь 2013 - 19:23

    Дан азыктарынан: боорсок, оймо (май токоч), каттама, калама. Суусундуктар: жарма, атала, максым, ак серке, бозо, кымыз. Сут азыктарынан: айран, чалап, курут, сузмо, быштак, ууз, уй кымыз. Эми атап откондорду жасоо ыкмаларын билгендер шатыратып жаза бергиле.:)
    Наадандык кылбай биздин элибизге,
    Нукура кыргыз тилде сүйлөйлүчү,
    Намысты туу кылып көкүрөккө,
    Нукура форуму менен гүлдөйлүчү.

    #5 OFFLINE   Janylka

    Janylka

      Мега Форумчу

    • Форумчулар

    • 1 702 билдирүү
    • 88 Рахмат
  • Жашы:26
    • Аракети: 12 Авг 2018 21:00
    • Шаары -Убактылуу жашоо

    Жазылган 05 Октябрь 2013 - 10:30

    Просмотр сообщенияtemu (04 Октябрь 2013 - 19:17) жазган:

    Манты биздики эмес да?! :)
    аа манты бизге караштуу эмеспи...

    Азыркы учурда сөздүн баасы жок.. Ошондуктан баарына эле ишене бериштин кереги жок...


    #6 OFFLINE   Janylka

    Janylka

      Мега Форумчу

    • Форумчулар

    • 1 702 билдирүү
    • 88 Рахмат
  • Жашы:26
    • Аракети: 12 Авг 2018 21:00
    • Шаары -Убактылуу жашоо

    Жазылган 05 Октябрь 2013 - 10:33

    Мен чалап жасашты билем..:D Айранга муздак суу кошуп аралаштырып и бсе даяр иче бериниз, суусунду укмуш кандырат. Ешо эзилген курут :)

    Азыркы учурда сөздүн баасы жок.. Ошондуктан баарына эле ишене бериштин кереги жок...


    #7 OFFLINE   MilaShKa

    MilaShKa

      Колдонуучу

    • Форумчулар

    • 70 билдирүү
    • 18 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 27 Дек 2013 22:11
    • Шаары -Бишкек.

    Жазылган 09 Октябрь 2013 - 22:08

    Бешбармакты Жылкынын этинен даярдаса өзгөчө даамдуу болот.

    #8 OFFLINE   Байкеси

    Байкеси

      Нукурачы

    • Форумчулар

    • 2 305 билдирүү
    • 372 Рахмат
  • Жашы:33
    • Аракети: 31 Май 2017 00:59
    • Шаары -шаар

    Жазылган 10 Октябрь 2013 - 16:21

    Просмотр сообщенияMilaShKa (09 Октябрь 2013 - 22:08) жазган:

    Бешбармакты Жылкынын этинен даярдаса өзгөчө даамдуу болот.

    Бирок бат эле карайып кететкен го...

    #9 OFFLINE   грубиян

    грубиян

      Жаран

    • Форумчулар

    • 145 билдирүү
    • 3 Рахмат
  • Жашы:29
    • Аракети: 07 Авг 2014 06:41
    • Шаары -ALAY

    Жазылган 12 Октябрь 2013 - 09:58

    Просмотр сообщенияJanylka (05 Октябрь 2013 - 10:33) жазган:

    Мен чалап жасашты билем..:D Айранга муздак суу кошуп аралаштырып и бсе даяр иче бериниз, суусунду укмуш кандырат. Ешо эзилген курут :)
    Туз кошбопсунго... :101:

    #10 OFFLINE   Janylka

    Janylka

      Мега Форумчу

    • Форумчулар

    • 1 702 билдирүү
    • 88 Рахмат
  • Жашы:26
    • Аракети: 12 Авг 2018 21:00
    • Шаары -Убактылуу жашоо

    Жазылган 12 Октябрь 2013 - 11:08

    Просмотр сообщениягрубиян (12 Октябрь 2013 - 09:58) жазган:


    Туз кошбопсунго... :101:
    ии тошна туз кошулат.. :D

    Азыркы учурда сөздүн баасы жок.. Ошондуктан баарына эле ишене бериштин кереги жок...


    #11 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 06 Февраль 2014 - 21:01

    Просмотр сообщенияMilaShKa (09 Октябрь 2013 - 22:08) жазган:

    Бешбармакты Жылкынын этинен даярдаса өзгөчө даамдуу болот.

    Беш бармакты мен койдун этинен жасаганы жатам.Жылкынын этин сатпайт экен.
    Изображение

    #12 OFFLINE   Nananey

    Nananey

      Форумчу

    • Форумчулар

    • 973 билдирүү
    • 208 Рахмат
  • Жашы:26
    • Аракети: 23 Апр 2019 12:28
    • Шаары -Бишкек

    Жазылган 22 Апрель 2014 - 10:25

    гулчетай
    я хочу быть с тобой и сегодня,
    и завтра, и через 50 лет, и в Раю.

    Ин ша Аллах

    #13 OFFLINE   Тимоха

    Тимоха

      Нукурачы

    • Форумчулар

    • 2 240 билдирүү
    • 706 Рахмат
  • Жашы:34
    • Аракети: 02 Окт 2018 08:36
    • Шаары -г. Ишинболбогонский

    Жазылган 23 Апрель 2014 - 10:41

    Беш бармак жегим келип жатат, жок дегенде сексени камыр жыйырмасы эт болгон Гүлчатай болсо деле болот. Акыркы күндөрү эт эле жегим келип жатат да тобо.
    Наадандык кылбай биздин элибизге,
    Нукура кыргыз тилде сүйлөйлүчү,
    Намысты туу кылып көкүрөккө,
    Нукура форуму менен гүлдөйлүчү.

    #14 OFFLINE   Аккуу

    Аккуу

      Жаран

    • Форумчулар

    • 124 билдирүү
    • 11 Рахмат
  • Жашы:26
    • Аракети: 30 Июл 2014 15:33
    • Шаары -Өтө кооз жер

    Жазылган 07 Май 2014 - 14:13

    Просмотр сообщенияtemu (23 Апрель 2014 - 10:41) жазган:

    Беш бармак жегим келип жатат, жок дегенде сексени камыр жыйырмасы эт болгон Гүлчатай болсо деле болот. Акыркы күндөрү эт эле жегим келип жатат да тобо.
    Сууктап калгансыз го, этсиреп :Васелиса:

    #15 OFFLINE   Байкеси

    Байкеси

      Нукурачы

    • Форумчулар

    • 2 305 билдирүү
    • 372 Рахмат
  • Жашы:33
    • Аракети: 31 Май 2017 00:59
    • Шаары -шаар

    Жазылган 18 Июль 2014 - 15:08

    Жакында Таласка баргам. Таластыктардынмактаган Гүлчөтайы кандай кандай болот экен десем, кадимки эле биздин (Чүйлүктөрдүн)«челпек» экен :таластык: :42:
    Эртең менен гүлчөтай, түштө гүлчөтай, кечинде гүлчөтай… ^_^

    #16 OFFLINE   Jake forever

    Jake forever

      Колдонуучу

    • Форумчулар

    • 76 билдирүү
    • 15 Рахмат
  • Жашы:31
    • Аракети: 19 Окт 2014 22:18
    • Шаары -Мен торолгондо Фрунзе болчу))

    Жазылган 20 Июль 2014 - 07:39

    Просмотр сообщенияБайкеси (18 Июль 2014 - 15:08) жазган:

    Жакында Таласка баргам. Таластыктардынмактаган Гүлчөтайы кандай кандай болот экен десем, кадимки эле биздин (Чүйлүктөрдүн)«челпек» экен :таластык: :42:
    Эртең менен гүлчөтай, түштө гүлчөтай, кечинде гүлчөтай… ^_^
    Эртеден  кэчке деп тан калтырып :не дейт ботом:  калп айтпачы байке  :P

    #17 OFFLINE   Байкеси

    Байкеси

      Нукурачы

    • Форумчулар

    • 2 305 билдирүү
    • 372 Рахмат
  • Жашы:33
    • Аракети: 31 Май 2017 00:59
    • Шаары -шаар

    Жазылган 20 Июль 2014 - 08:32

    Просмотр сообщенияJake forever (20 Июль 2014 - 07:39) жазган:

    Эртеден  кэчке деп тан калтырып :не дейт ботом:  калп айтпачы байке  :P
    чын
    кудага барганбыз конок болуп, 2 кун гулчотайдан башка тамак жеген жокпуз

    #18 OFFLINE   Айпери

    Айпери

      Форумчу

    • Форумчулар

    • 519 билдирүү
    • 130 Рахмат
  • Жашы:28
    • Аракети: 05 Ноя 2016 23:25
    • Шаары -Озгон

    Жазылган 01 Август 2014 - 00:28

    Кызыл умач деген да улуттук даамыбыз бар экен. Суусундука киреби же тамак аш туруно киреби сураштырбаптырмын .

    Ундун устуно сууну ото аз олчомдо сээп унду 1-2саат ушалайт экенсин алаканын менен .Акырында ун талканга окшоп майда тоголокчолорго топтолот экен. Жай отко суу коюп ото акырын 1 саатка жакын кайнатат экенсин . Аталага окшош болгону менен даамы таптакыр башкача болот . Сут катыктап ичсен 5-10 муноттон кийин тердеп чыгат экенсин . Мага жакты.
    Бул омурго бир жаралган сон , татыктуу жашап отууго эмне жетсин....

    #19 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 17 Август 2014 - 00:51

    Просмотр сообщенияАйдося (06 Февраль 2014 - 21:01) жазган:

    Беш бармакты мен койдун этинен жасаганы жатам.Жылкынын этин сатпайт экен.

    ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
    Изображение

    #20 OFFLINE   Habibi

    Habibi

      Жаран

    • Форумчулар

    • 141 билдирүү
    • 18 Рахмат
  • Жашы:27
    • Аракети: 31 Дек 2014 03:23
    • Шаары -Москва

    Жазылган 22 Сентябрь 2014 - 15:01

    бешбармак давно жей элекмин.сагындым

    #21 OFFLINE   Kg.Lady

    Kg.Lady

      Конок

    • Форумчулар

    • 35 билдирүү
    • 2 Рахмат
  • Жашы:8
    • Аракети: 29 Сен 2014 22:54
    • Шаары -Ак монгулуу Ала-Тоо

    Жазылган 24 Сентябрь 2014 - 21:48

    Аппетит ачылатго беш бармактарды коруп.
    Токтоо бол, сабырдуу бол колдон келсе. А бирок, тартынчаактык болбос нерсе!(АЛЫМЖАН ТОКТОСУНОВ)

    #22 OFFLINE   eliza_marat

    eliza_marat

      Нукурачы

    • Форумчулар

    • 4 159 билдирүү
    • 366 Рахмат
  • Жашы:28
    • Аракети: 18 Июн 2018 12:22
    • Шаары -Өзгөн

    Жазылган 26 Сентябрь 2014 - 03:31

    тоо жатты дегенди жасадым жакты деп тамшанып жеп суйунтуштуго
    БАЛАМ МЕНИН,БУЛ ӨМҮРДӨ БАЙЛЫГЫМ!




    Теманы окуп жаткан колдонуучулар: 0

    Колдонуучулар 0, коноктор 0, жашыруун колдонуучулар 0

    Copyright © 2013 - 2019 E-mail: salam@nukura.kg
     

    Рейтинг@Mail.ru
    Рейтинг@Mail.ru