Перейти к содержимому

 

Форумга катталгандан кийин,почтаңызга билдирүү барбаса,админ толук каттоодон өткөрүп коет,cуроолор болсо бул дарекке кайрылыңыз жардам берет --> kiggas90@mail.ru , diorokg@gmail.com

Кытай ашканасы

Кытай тамак аш рецептери Кытай ашканасы

  • Жооп жазыш үчүн катталыңыз
Темадагы билдирүүлөр: 9

#1 OFFLINE   naglyi

naglyi

    Жаран

  • Форумчулар

  • 254 билдирүү
  • 120 Рахмат
  • Жашы:30
    • Аракети:
    • Шаары -Balykchy

    Жазылган 16 Декабрь 2013 - 19:36

    Кытай ашканасынан рецептерди билсениз анда биз менен бөлүшө кетиңиз.

    #2 OFFLINE   Janylka

    Janylka

      Мега Форумчу

    • Форумчулар

    • 1 702 билдирүү
    • 88 Рахмат
  • Жашы:26
    • Аракети: 12 Авг 2018 21:00
    • Шаары -Убактылуу жашоо

    Жазылган 17 Декабрь 2013 - 23:05

    Кытай тамактары курт, жылан, ташбака болсо керек..

    Азыркы учурда сөздүн баасы жок.. Ошондуктан баарына эле ишене бериштин кереги жок...


    #3 OFFLINE   Wumida

    Wumida

      Форумчу

    • Форумчулар

    • 762 билдирүү
    • 246 Рахмат
  • Жашы:4
    • Аракети: 20 Май 2015 18:22

    Жазылган 16 Февраль 2014 - 21:58

    Просмотр сообщенияJanylka (17 Декабрь 2013 - 23:05) жазган:

    Кытай тамактары курт, жылан, ташбака болсо керек..
    Кхм.. Кытай ашканасы десе эле дароо мээбизге курт-кумурска келе тушот. Албетте кытай ашканасынан жер жузундо кыбыраганды табасын ошентсе да аларга данк жана дунк берип кетсек. Эмне учун? Алардын тамагынын туруно эсеп жетпейт,башын айланат. Мисалга алсак этти(мейли уй же кой) кеминде мен билгенимче 20-дан ашуун туру бар,бир эттен ар кандай чоп чар кошуп 20-дан ашуун тамактын турун жасасан болот. (Мен билбеген канча туру бар дагы) Биздечи?
    Дагы бир нерсе: кытай ашканасына барсан жагымсыз жыт келет айрыкча кухня тараптан, ал тамакка даам чыгаруучулар. Жанатан бери тантыганымдын себеби тушунуктуу чыгаар. Кытай ашканасынан, баарынын даамын татууга болот,только курт-кумурска,жылан,ташбака менен эле чектеп баркын тушурбогулочу,айланып эле кетейиндерим.
    п.с Мен коп болбосо да билем анча-мынча турлорун. Рецептин жазгым келди кыйла эле бирок,акмак кыз экем кызганып жазбай койдум. Узур....

    #4 OFFLINE   Laki

    Laki

      Жаран

    • Форумчулар

    • 421 билдирүү
    • 118 Рахмат
  • Жашы:30
    • Аракети: 14 Ноя 2015 23:00
    • Шаары -Үрүмчү

    Жазылган 17 Март 2014 - 21:45

    Wumida эже капа болбой бирин-экин жазып койсоңуз анан мен улантам!

    #5 OFFLINE   eliza_marat

    eliza_marat

      Нукурачы

    • Форумчулар

    • 4 159 билдирүү
    • 366 Рахмат
  • Жашы:28
    • Аракети: 18 Июн 2018 12:22
    • Шаары -Өзгөн

    Жазылган 17 Март 2014 - 22:25

    Жазгылачы, жасап коройун.
    БАЛАМ МЕНИН,БУЛ ӨМҮРДӨ БАЙЛЫГЫМ!

    #6 OFFLINE   Накусь

    Накусь

      Нукурачы

    • Форумчулар

    • 4 431 билдирүү
    • 1473 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 03 Дек 2018 20:31
    • Шаары -Ош

    Жазылган 21 Март 2014 - 01:34

    Кытай ашканасы дүйнөдө көрүнүктүү орунда тураары белгилүү. Бирок, кытай ашканасы дегенди укканымда эле, майла личинка курттарды элестете берип бир "быыырррр" деп силкинип алам. Же мээминдин ошого "настрой" болуп калганынанбы билбейм. (извиняюсь)  :)

    #7 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 27 Март 2014 - 03:00

    Жапон ашканасы деген жок экен,анан бул жергеле жүктөйүн дедим.
    Бүгүн биринчи жолу суши жасап көрдүм."Первый блин комом"дегендей кичине калыңыраак болуп калды)))

    Прикрепленный файл  f48afe0b6e5167e47b4432d80b2af2df.jpg   132,46К   0 Количество загрузок:
    Изображение

    #8 OFFLINE   eliza_marat

    eliza_marat

      Нукурачы

    • Форумчулар

    • 4 159 билдирүү
    • 366 Рахмат
  • Жашы:28
    • Аракети: 18 Июн 2018 12:22
    • Шаары -Өзгөн

    Жазылган 27 Март 2014 - 13:57

    Рецеп кандай?
    БАЛАМ МЕНИН,БУЛ ӨМҮРДӨ БАЙЛЫГЫМ!

    #9 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 27 Март 2014 - 14:12

    Просмотр сообщенияeliza_marat (27 Март 2014 - 13:57) жазган:

    Рецеп кандай?
    Жапон дүкөнүнөн,атайын жалбырак алдым,күрүч.
    Күрүчтү сууга кадимкидейле бышырып алабыз.Жалбыракты жайып,үстүнө күрүчтү салабыз,майонезжана ортосуна краб.палочки,бадыраң,авакадо,свежий балык койсо да болот.Баарын ороп,кичинекей кылып бөлүп кесебиз.Аягында куурулган күнжүттөн себелеп койдум.

    ИзображениеИзображение
    Прикрепленный файл  f48afe0b6e5167e47b4432d80b2af2df.jpg   132,46К   0 Количество загрузок:
    Изображение

    #10 OFFLINE   Laki

    Laki

      Жаран

    • Форумчулар

    • 421 билдирүү
    • 118 Рахмат
  • Жашы:30
    • Аракети: 14 Ноя 2015 23:00
    • Шаары -Үрүмчү

    Жазылган 04 Апрель 2014 - 10:29

    Просмотр сообщенияАйдося (27 Март 2014 - 03:00) жазган:

    Жапон ашканасы деген жок экен,анан бул жергеле жүктөйүн дедим.
    Бүгүн биринчи жолу суши жасап көрдүм."Первый блин комом"дегендей кичине калыңыраак болуп калды)))

    Прикрепленный файл f48afe0b6e5167e47b4432d80b2af2df.jpg
    Сонун болуптур Айка эже, :10_2: бир ааз жоон оролгону болбогондо! Шилекейди куюлттуңуз го :апей:




    Теманы окуп жаткан колдонуучулар: 0

    Колдонуучулар 0, коноктор 0, жашыруун колдонуучулар 0

    Copyright © 2013 - 2019 E-mail: salam@nukura.kg
     

    Рейтинг@Mail.ru
    Рейтинг@Mail.ru