Перейти к содержимому

 

Форумга катталгандан кийин,почтаңызга билдирүү барбаса,админ толук каттоодон өткөрүп коет,cуроолор болсо бул дарекке кайрылыңыз жардам берет --> kiggas90@mail.ru , diorokg@gmail.com

Ашканага тийиштүү пайдалуу кеңештер.


  • Жооп жазыш үчүн катталыңыз
Темадагы билдирүүлөр: 47

#26 OFFLINE   Айдося

Айдося

    Эмгек сиңирген

  • Форумчулар

  • 5 805 билдирүү
  • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 24 Август 2014 - 16:23

    Просмотр сообщенияNananey (24 Август 2014 - 11:21) жазган:

    Айдося эже, ичине эмне фарш салынды?

    Начинкасына:козу карын,бышырылган жумуртка жана бышырылып майга пияз менен куурлган эт кошулат.
    Изображение

    #27 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 24 Август 2014 - 16:49

    ...

    Билдирүүнү өзгөрткөн Айдося: 24 Август 2014 - 17:10

    Изображение

    #28 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 24 Август 2014 - 16:50

    :)

    Изображение

    Билдирүүнү өзгөрткөн Айдося: 24 Август 2014 - 16:56

    Изображение

    #29 OFFLINE   Салам

    Салам

      Айкөл

    • Администратор

    • 579 билдирүү
    • 43 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 14 Фев 2019 14:54
    • Шаары -Нукура форум!

    Жазылган 24 Август 2014 - 17:28

    Ашкана бөлүмүнө ачкан ,Лика форумчунун эки темасы , "Ашканага тийиштүү пайдалуу кеңештер" темасы менен бириктирилди,маанилери окшош!

    Сен таза болсоң , форум да таза болот !
    Изображение Форумдун эрежеси!


    #30 OFFLINE   Nananey

    Nananey

      Форумчу

    • Форумчулар

    • 973 билдирүү
    • 208 Рахмат
  • Жашы:26
    • Аракети: 23 Апр 2019 12:28
    • Шаары -Бишкек

    Жазылган 25 Август 2014 - 10:00

    жакшы маанай тартуулайт

    Прикрепленные файлы


    я хочу быть с тобой и сегодня,
    и завтра, и через 50 лет, и в Раю.

    Ин ша Аллах

    #31 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 26 Август 2014 - 17:41

    ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
    Изображение

    #32 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 26 Август 2014 - 18:08

    Изображение


    Компот кайнатуу учурунда көпкө кайнатпоо керек,себеби болгон витаминдер жоголуп кетиши мүмкүн.

    Дрожждун колдонууга болоору же мөөнөтү өтүп кеткендигин билүү үчүн,кайнак сууга салабыз,эгерде көтөрүлүп өйдө жакка бөлүнүп чыгып калса колдонууга жарайт.


    Фасоль же буурчакты бышырууда тез бышсын десеңиз,кайнагандан кийин ар бир 5-10 мүнөттө 1 аш кашык суу куюп туруу керек.

    Билишибизче кызылча көптө бышат 2-2,5 саатта.Батыраак бышыруу үчүн 1 эле саат кайнатабыз дагы,10 мүнөткө крандан аккан муздак суу астына коюп койсок даяр болуп калат.

    Биз ашканада колдонгон тактайчаларды тазалап жана жагымсыз жыттан арылыш үчүн,лимон менен сүртүп туруп үстүнөн туз сээп 10 мүнөткө коюп коёсуз дагы жууп саласыз.
    Изображение

    #33 OFFLINE   eudeim

    eudeim

      Форумчу

    • Форумчулар

    • 670 билдирүү
    • 192 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети:

    Жазылган 26 Август 2014 - 18:24

    Жарманы кантип жасайт? Ошону айтып койгулачы. Атайы талкан алдырдым эле. Ютубда жок экен инструкция :laugh:
    ╠══╦══█
    ╠══╩══█

    #34 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 26 Август 2014 - 18:28

    Просмотр сообщенияeudeim (26 Август 2014 - 18:24) жазган:

    Жарманы кантип жасайт? Ошону айтып койгулачы. Атайы талкан алдырдым эле. Ютубда жок экен инструкция :laugh:

    Тааакс,жарманы жасоо үчүн:койдун майына же сливочный майга унду кызарта кууруйбуз.Андан соң суу куюп кайнатып алабыз.Татымына жараша туз сaлабыз.Артынан талкан чалабыз дагы,кичине жылымык болгонго чейин коюп коёбуз.Анан ачыткы(көрөгңө)куюп үстүн жылуулап жаап коёбуз.

    Талканды салып жатканда тынбай кашык менен улам аралаштырып туруш керек,себеби бөлтөк-салтак болуп калышы мүмкүн.

    Билдирүүнү өзгөрткөн Айдося: 26 Август 2014 - 18:30

    Изображение

    #35 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 26 Август 2014 - 18:34

    Ачыткыны кантип жасашты жазбай калыпмын.Негизи кичине жарма болсо болот,бирок,эгерде жок болуп калса:Сууну жылытып,дрожждон кошуп,шекер,ун кошуп туруп жылуу жерге коюп коёбуз.
    Изображение

    #36 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 26 Август 2014 - 23:00

    ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
    Изображение

    #37 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 26 Август 2014 - 23:01

    ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
    Изображение

    #38 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 26 Август 2014 - 23:03

    Ар кандай камырдын ичине,каалаган начинканы салабыз(сүрөттө алча повидласы)

    ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

    Билдирүүнү өзгөрткөн Айдося: 26 Август 2014 - 23:10

    Изображение

    #39 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 26 Август 2014 - 23:07

    Пирогду жүзүм кылып жасасак болот.Ичине кургатылган жемиштерди,жаңгак ж.б салып.

    Төмөндөкүдө камырдын калыңдыгы 8мм болгудай кылып жайып,тегерек бөлүкчөлөргө бөлүп алабыз:

    ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
    Изображение

    #40 OFFLINE   eudeim

    eudeim

      Форумчу

    • Форумчулар

    • 670 билдирүү
    • 192 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети:

    Жазылган 26 Август 2014 - 23:28

    Ушул темага кирген сайын үшкүрүнөм :(
    ╠══╦══█
    ╠══╩══█

    #41 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 27 Август 2014 - 00:53

    Просмотр сообщенияeudeim (26 Август 2014 - 23:28) жазган:

    Ушул темага кирген сайын үшкүрүнөм :(

    Ал проблеманы чечиш оңойле го,катеин алсаң эртерээк :Васелиса:
    Изображение

    #42 OFFLINE   eliza_marat

    eliza_marat

      Нукурачы

    • Форумчулар

    • 4 159 билдирүү
    • 366 Рахмат
  • Жашы:28
    • Аракети: 18 Июн 2018 12:22
    • Шаары -Өзгөн

    Жазылган 29 Август 2014 - 01:59

    рахмат кенештериниздерге
    БАЛАМ МЕНИН,БУЛ ӨМҮРДӨ БАЙЛЫГЫМ!

    #43 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 29 Август 2014 - 16:40

    Тамак жасаардын алдында чеснокту тезирээк аарчыштын жолдору:

    1.Чеснокту микротолкундуу мешке 10секундка коюп койсоңуз,кабыгын тазалоо ыңгайлуу болот.

    Изображение




    2.Чеснокту өз-өзүнчө кылып бөлүп алып туруп,мискейге салып,үстүн дагы башка мискей менен жаап туруп,катуу бир нече жолу силкийбиз

    Изображение
    Изображение

    #44 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 01 Сентябрь 2014 - 18:44

    Бышырып жаткан шорпоңуз ашып кетпеш үчүн,каструльдун үстүнө жыгач кашыкты коюп коюңуз.

    Изображение
    Изображение

    #45 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 01 Сентябрь 2014 - 18:49

    Бышырып жаткан макарон же күрүч бири бирине жабышып калбашы үчүн(курамында крахмал болгондуктан),бышырып жаткан сууга 2 аш кашык суу май же оливка майын кошуп бышыраңаз.

    Изображение
    Изображение

    #46 OFFLINE   eudeim

    eudeim

      Форумчу

    • Форумчулар

    • 670 билдирүү
    • 192 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети:

    Жазылган 01 Сентябрь 2014 - 22:36

    Омэй тиги ашып кетпегенство деген жакты. Биздики дайым эле ашып кетет. Бир көрүш керек экен ошентип.
    ╠══╦══█
    ╠══╩══█

    #47 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 01 Сентябрь 2014 - 22:42

    Просмотр сообщенияeudeim (01 Сентябрь 2014 - 22:36) жазган:

    Омэй тиги ашып кетпегенство деген жакты. Биздики дайым эле ашып кетет. Бир көрүш керек экен ошентип.

    Ооба,кашык коюп койсоңор ташып кетпейт.Сөзсүз үстүнө коёордо кашык кургак болушу керек.
    Изображение

    #48 OFFLINE   Айдося

    Айдося

      Эмгек сиңирген

    • Форумчулар

    • 5 805 билдирүү
    • 3047 Рахмат
  • Жашы:.
    • Аракети: 20 Апр 2017 15:40
    • Шаары -Austria

    Жазылган 01 Сентябрь 2014 - 23:23

    Помидорду бир-бирден кесип отурбай,мындай ыкма колдонсо болот:

    Изображение
    Изображение




    Теманы окуп жаткан колдонуучулар: 0

    Колдонуучулар 0, коноктор 0, жашыруун колдонуучулар 0

    Copyright © 2013 - 2019 E-mail: salam@nukura.kg
     

    Рейтинг@Mail.ru
    Рейтинг@Mail.ru