Перейти к содержимому

 

Форумга катталгандан кийин,почтаңызга билдирүү барбаса,админ толук каттоодон өткөрүп коет,cуроолор болсо бул дарекке кайрылыңыз жардам берет --> kiggas90@mail.ru , diorokg@gmail.com

Тончон эт


  • Жооп жазыш үчүн катталыңыз
Темадагы билдирүүлөр: 3

#1 OFFLINE   KGTALAS

KGTALAS

    Нукурачы

  • Форумчулар

  • 3 349 билдирүү
  • 1010 Рахмат
  • Жашы:29
    • Аракети: 30 Июн 2018 16:17
    • Шаары -Бишкек айылы

    Жазылган 18 Сентябрь 2013 - 12:34

    Ашканага тема ачабы десем айымдарыбыз ачпайт го эч кими :D Мен тамак кылганды жакшы билбейм,бирок жегенди жакшы жакшы кором :D бир жерден жакшы тамактын жасоосун коруп калдым,жасап коргуло да :)
    Изображение





    Керектелүүчү азыктар:
    Уйдун сулп эти – 400 грамм                                                                                                                                                
    Камыр – 1 жайым
    Сабиз – 1 даана
    Пияз – 2 даана
    Сарымсак – 2 тишче
    Суу май – 100 грамм
    Туз, кара мурч – татымына жараша


    Жасоо жолу:
    1. Этти жалпагынан алакандай эки бөлүккө бөлүп, туздап жана жанчып алуу керек.
    2. Сарымсак менен сабиз майда тууралып, өзүнчө идишке салынат.
    3. Кызытылган майга эттин эки жагы кызарта куурулат.
    4. Ошол эле майга пияз да куурулат.
    5. Эми камырды 1 сантиметр калыңдыкта жайып, алдын ала майланган көмөч казанга салуу керек.
    6. Камырдын бетине куурулган пияз, андан кийин эттин бир кесими салынат.
    7. Эттин үстүнө мурч жана сабиз себеленет.
    8. Анын үстүнө эттин экинчи кесимин коюп, андан соң сабиз, сарымсак себебиз.
    9. Кабатталган этти камыр менен ороңуз.

    Эскертүү! 180 градус температурада 40-50 мүнөт бышырылат.
    Мне наплевать на тех кто уходить из моей жизни.Я НАЙДУ ЗАМЕНУ КАЖДОМУ!Зато тех кто остается Я ЛЮБЛЮ БОЛЬШЕ ЖИЗНИ!Изображение

    #2 OFFLINE   Janylka

    Janylka

      Мега Форумчу

    • Форумчулар

    • 1 702 билдирүү
    • 88 Рахмат
  • Жашы:26
    • Аракети: 12 Авг 2018 21:00
    • Шаары -Убактылуу жашоо

    Жазылган 04 Октябрь 2013 - 10:38

    Мммм сонунго, жасап берсе бироо :crazy-girl: жегим келип кетти..

    Азыркы учурда сөздүн баасы жок.. Ошондуктан баарына эле ишене бериштин кереги жок...


    #3 OFFLINE   Janylka

    Janylka

      Мега Форумчу

    • Форумчулар

    • 1 702 билдирүү
    • 88 Рахмат
  • Жашы:26
    • Аракети: 12 Авг 2018 21:00
    • Шаары -Убактылуу жашоо

    Жазылган 04 Октябрь 2013 - 10:43

    Мен эл катары эле тамактарды жасай алат экем, особенный рецепт билбейт экем.. Билгендер жазып турсаныздар., биз уйронолу.

    Азыркы учурда сөздүн баасы жок.. Ошондуктан баарына эле ишене бериштин кереги жок...


    #4 OFFLINE   Tostoshka

    Tostoshka

      Форумчу

    • Форумчулар

    • 751 билдирүү
    • 114 Рахмат
  • Жашы:103
    • Аракети: 08 Фев 2016 13:30
    • Шаары -шаар

    Жазылган 28 Ноябрь 2013 - 12:49

    Гуляш.
    Сулп эт-400гр
    ун-1 кашык чон
    томат- 3 кашык
    туз
    мурч
    пияз- 2 даана
    куруч- 0.5 кг

    Этти кууруп, пияз кошуп, ун кошуп кууруйбуз., томат кошуп 5 мин кууруп, суу куябыз 1,5 стакан+ лавровый лист. Эт бышгыча демдейбиз бир аз соолуган сон рисоваркада бышкан куручко кошуп беребиз.

    Прикрепленные файлы

    • Прикрепленный файл  img0542_1.jpg   35,29К   0 Количество загрузок:





    Теманы окуп жаткан колдонуучулар: 0

    Колдонуучулар 0, коноктор 0, жашыруун колдонуучулар 0

    Copyright © 2013 - 2019 E-mail: salam@nukura.kg
     

    Рейтинг@Mail.ru
    Рейтинг@Mail.ru